Dragon VINČ je najveći, poljski proizvođač vitla. Brend DRAGON vitlo je priznat i cenjen na evropskom tržištu gde je priznat kao lider u svojoj klasi. Posebno je zastupljen na ruskom tržišto, koje je poznato po ekstremnim uslovima eksploatacije, ekstremnoj klimi i ekstremnoj kulturi korišćenja opreme i vozila.

Catalogue ENG 22MB

Kombinujući Evropsku tehnologiju sa poljskom (i slovenskom)  maštom postigli smo da našim kupacima isporučujemo najkvalitetnije proizvode koji uspevaju da ispune očekivanja profesionalaca i zadovoljie potrebe entuzijasta.

Dragon VINČ se nalazi na tri lokacije.
Sedište, servisni centri i glavni Istraživačko-projektni centar centar se nalazi u Krakovu. Svi naši proizvodi su projektovani, proizvedeni prototipovi i testirani u Krakovu.
Odečlenje Komercijale, marketinga, izvoza i logistike nalaze se u Bielsko – Biała, a
Najveća investicija kompanije je fabrika površine 7000 m2 izgrađena u Kini. Svako vitlo koje se proizvede, strogo je testirano i kontrolisano od strane supervizora iz Poljske. Takođe svakom vitlu se testira vučna sila na opitnom stolu. To garantuje da isporučujemo najkvalitetnija vitla uz odličnu cenu.

 

Obim proizvodnje obuhvata preko 100 modela proverenih i težih vitla namenjenih za mnoge primene. U asortimanu proizvoda nalaze se, između ostalog, električni, hidraulični, industrijski, prenosni i ručni vitli. Uprkos serijskoj proizvodnji, ostvarujemo i pojedine projekte namenjene između ostalog i oružanim snagama.

Vrhunski stručnjaci kao i sopstveni istraživačko-razvojni centri kreiraju rešenja koja su ispred potreba tržišta i izrađuju nove standarde za budućnost. Zato su nam do sada skoro 3000 partnera iz preko 40 zemalja poverili saradnju.